Haberler

Sağlık-Sen Üyelerine Özel İndirimler
  • 20.02.2020
  • Sağlık-Sen Üyelerine Özel İndirimler

    " Sağlık-Sen Üyelerine Kısa Bir Süre İçin Geçerli İndirimler Başladı "

      Vektörel Grup ve Sağlık-sen aralarında düzenledikleri protokolle Sağlık Sen Üyelerine Özel İndirim sunuluyor. Vektörel Grup, Sağlık-sen üyelerinin Aile Danışmanlığı , Oyun Terapisi , İnsan Kaynakları , İşaret Dili Temel Seviye ve İşaret Dili İleri Seviye sertifika eğitimlerinden indirimli bir şekilde yaralanmaları sağlanacaktır.


      Aile danışmanlığı eğitimi ailelerin hem aile içi hem de sosyal çevre ile olan ilişkilerinde yaşadıkları sorunları tespit eden çözümü için yöntem geliştiren, bozulmuş aile sistemini onarmaya yönelik önlemler alan ve uygulamaya koyan, aile, birey veya çiftlere özel müdahale teknik ve stratejileri içeren hizmet sunan AİLE DANIŞMANI meslek erbabını yetiştirmeye yöneliktir. Aile danışmanlığı eğitimi yaklaşık 3,5 ay sürecek 300 saat teorik 132 saat uygulamalı ve 32 saat süpervizyon olmak üzere toplam 464 saatlik bir eğitimdir. Bu eğitimi evinizden, iş yerinizden ya da dilediğiniz yerden internet üzerinden uzaktan eğitim şeklinde alacaksınız.

    Alınacak Aile Danışmanlığı sertifikası ile ;
    Kendi Aile Danışmanı Merkezlerini açabilir, Aile Danışmanlığı Merkezlerinde aile danışmanı olarak ve Resmi kurum ve kuruluşlarda oluşturulacak Aile Danışmanlığı birimlerinde aile
    danışmanı olarak görev alabilirler.

    Oyun Terapisi Nedir ve Neden Gereklidir?

      Çocukların kalbine giden yol oyundan geçer. Çocukların iç dünyalarına ışık tutup onları aydınlatan, kendilerini en rahat ifade ettikleri dildir oyun.
      Çocuğun hayatı boyunca karşılaşacağı olumlu olumsuz durumlar karşısında kendinden emin adımlar atabilmesi için ona yeni ufuklar açan, içindeki gerçek çocuğa ulaşma yolculuğundaki yol arkadaşıdır oyun terapisi.
      Çocuğun mutluluğunu, heyecanını, coşkusunu yani çocukluğunu etkileyen korkuları, güvensizlikleri gibi kendilerini daha doğru ifade etmelerini sınırlayan etmenlerin ortadan kaldırılması için son derece etkili bir yöntemdir.

    İnsan Kaynakları Yönetimi Hakkında

    Bir firmanın kurumsal hedefleri ve buna paralel işgücü talepleri doğrultusunda insan ihtiyacını karşılayan, kurum yönetimi ile iş birliği içerisinde çalışanların performans ve verimliliklerini denetleyen ve mesleki gelişim süreçlerinde personele destek olan birim İnsan Kaynaklarıdır.

    İnsan Kaynakları Yönetimi ise bir şirketin her kademesindeki çalışanların ve şirketin her biriminin birbiri ile uyumlu ve ortak bir hedefe uygun çalışabilmesi ve bunun sürekliliği adına yapılan çalışmalar ve sistemler bütünüdür.

    İnsan Kaynakları Yönetimi Hakkında

    İşaret dili, işitme engellilerin kendi aralarında iletişim kurarken, el hareketlerini, yüz mimiklerini ve beden dilini kullanarak oluşturdukları görsel bir dildir. Sözel dillerde kelimeler tamamen alfabedeki kelimelerin birleşimi ile oluşmuş iken İşaret dilinde birçok kelimenin alfabe bağımsız işaretleri mevcuttur. İşaret olarak karşılığı olmayan kelimeler ya da özel isimler ise el alfabesi ile yazılarak gösterilmektedir. Türk işaret dili beden dili temelli bir dildir. Beden dili işaret dilinin etkin kullanımında son derece önemlidir.
    Her ülkenin kendi işaret dili vardır. Hatta ülkemizde kullanılan Türk işaret dili bile bölgelere göre farklılıklar gösterebilmektedir.

    Sağlık-sen üyeleri indirim kodlarını bize ulaşarak alabilirler. Kodu aldıktan sonra yapmanız gerekenler;

    1-      www.uzaktanegitim.com  adresine giriş yapınız.

    2-      Üye Ol butonu ile ücretsiz olarak üye olunuz.

    3-      İlgili eğitiminizi sepete ekledikten sonra, sepetinizdeki “İndirim Kodu” alanına size verilen kodu giriniz.

    4-     Satın alma işlemini tamamlayınız.

    Whatsapp Hattı