Haberler

Covid-19(Coronavirus)'u Uzmanlar Nasıl Değerlendiriyor?
  • 08.04.2020
  • Covid-19(Coronavirus)'u Uzmanlar Nasıl Değerlendiriyor?

    " İçinde bulunduğumuz bu zor ve tehlikeli sürecin çocuklarımız, ailemiz ve bizler üzerindeki psikolojik etkileri yadsınamaz boyutlara ulaştı. Peki bu süreçte nasıl davranmalıyız? "

    Çin‘in  Wuhan bölgesinde Aralık 2019’da  başlayıp son derece hızlı bir şekilde tüm dünyaya yayılarak insanlığı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid-19), Mart ayında da ülkemize sıçrayıp; çok  hızlı bir şekilde hayatımızı etkiledi ve  beklemediğimiz bir anda kendimizi bambaşka bir yaşamın içerisinde bulduk.

    Yaşanan tüm gelişmelerle birlikte alınan karantina tedbirleri, evde kal çağrıları ve sosyal izolasyon zorunluluğu; yaşlı genç demeden herkesi etkilerken, her geçen gün daha da artarak medyada yer alan bilgi kirliliği de bu süreçte bizleri desteklemek yerine maalesef daha da yıpratıyor.

    Ancak ulusal ve uluslararası arenada hâkim olan görüş; uzmanların önerilerini ve tedbir çağrılarını dikkate alarak, bu dönemi en az hasarla atlatabilmek mümkün.

    Özgün ve nitelikli eğitimlerle alanında öncü “uzaktanegitim.com ailesi” olarak çevremizde gelişen sosyal ve psikolojik olaylara hiçbir zaman duyarsız kalmadığımız gibi; dünyaca yaşadığımız bu olağanüstü süreçte de yanınızdayız …

    Corona Virus salgının bireylerde yaratabileceği psikolojik etkiler ve olası olumsuzluklardan kendimizi ve çevremizi korumak için neler yapabileceğimiz konusunda eğitimleri ve danışmanlık hizmetleri ile gerek ulusal gerekse uluslararası alanda tecrübeli uzman isimlerle sizleri buluşturmak istedik.

    Psikiyatri alanındaki çalışmaları, akademik boyutta verdiği terapi eğitimleri ve danışanlarına sunduğu nitelikli terapi hizmetleri ile Prof.Dr.Cebrail Kısa  ve  kurumumuzun  Aile danışmanlığı, Oyun  Terapisi ve Masal Terapisi eğitmeni olan aynı zamanda da danışanlarına sunduğu kaliteli psikolojik danışmanlık hizmeti ile deneyimli klinik psikolog Sibel Cesur Akyunak sosyal izolasyon ve eve bağımlılığın arttığı Covid 19 bilinmezlik ve değişim döneminin çocuklar ve yetişkinler üzerindeki etkileri ve yaşanan sorunların çözüm yollarına ilişkin profesyonel tecrübelerini paylaşmak üzere sizlerle bir arada. Uzaktanegitim.com farkıyla…

    Whatsapp Hattı