Müzik ve gösteri sanatları alanında düzenlediğimiz ve halk oyunları eğitmenliği sertifikası kazandırdığımız kurs programı eğitim içeriği şu şekildedir:
Halk oyunları eğitmenliği eğitimi;
Halk oyunları eğitmenliği sertifika programı, sanatla ilgilenen kişilerin en çok talep gösterdiği eğitim programlarından biridir.
Üniversite Onaylı Sertifika: Halk oyunları eğitmenliği kursunun sonunda yapılan sınavda başarılı olanlar, e-devlette görüntülenebilen sertifika almaya hak kazanırlar.
Halk oyunları eğitmenliği kursu, kursiyerlerin halk oyunlarını öğretebilmek için teorik bilgi altyapısına sahip olmalarını sağlar. En önemli kazanım ise kurs sürecinin sonunda verilen sertifikadır. İstihdamı destekleyen sertifika, eğitmenlik yapmak için yasal gerekliliği karşılayan resmi bir evraktır.
Vektörel Grup Uzaktan Eğitim tarafınca verilen eğitimler herkesin katılımına açıktır. Yani, halk oyunları eğitmenliği kursuna katılmak için herhangi bir şartı karşılamak gerekmez. Yalnızca sertifikasyon süreçlerinin başlaması için kursiyerlerden mezuniyet belgesi talep edilebilir. İlkokul mezunu olmak da süreçlerin başlaması için yeterlidir.
“İş yerlerinde, alanlarında meslekî eğitim görmüş olanlar istihdam edilir.” şeklindeki hükme göre akıllı halk oyunları öğretmeni olarak çalışmak için eğitim almak gereklidir. Müzik ve gösteri sanatları sektöründeki paydaşlar da kurs sonunda kazandırdığımız belgeyi talep eder. Amaç kursiyerlerin halk oyunlarını yöreye uygun müzik aletleri eşliğinde geleneksel formlara uygun olarak öğretebilmesidir. Kursun amacına ulaşabilmesi için hem eğitmenliğe ilişkin modüllerden oluşan hem de halk oyunlarıyla ilgili modüllerden oluşan geniş kapsamlı müfredat hazırlanmıştır. Müfredat, PDF dokümanlar ve çalışma sorularıyla desteklenmiştir.
Halk oyunları eğitmenliği eğitim programımız online modüllerden oluşan uzaktan eğitim programıdır. Dolayısıyla online eğitimin tüm avantajlarını sunar. Kurs programında konuyla ilgili detayların titizlikle ele alınmış olması sayesinde kursiyerler istihdam edildiklerinde eğitmenlik yapabilirler.
E-devlet üzerinden görüntülenebilen halk oyunları eğitmenliği sertifikasına sahip olmak için eğitime katılarak sertifika sınavında geçerli notu almak gerekir. Sertifikasyon süreci eğitim programına kayıt işlemlerinin tamamlanmasıyla başlar. Kayıt işlemlerini eğitim danışmanları ile gerçekleştirmek mümkün olduğu gibi direkt olarak eğitimi sepete ekleyip satın alarak gerçekleştirmek de mümkündür. Öğrenci paneline erişim sağladıktan sonra dersler tamamlanır. Ardından sertifika sınavı yapılır.
Online olarak gerçekleştirilen sınavda 45 alan kursiyerler halk oyunları eğitmenliği eğitim sertifikası almaya hak kazanırlar. Sertifikanın üzerinde eğitimin adı (Halk oyunları eğitmenliği), eğitim kurumumuzun adı, hologramı ve imzası (kurucu müdür imzası) bulunur.
Halk oyunları eğitmenliği sertifikası tüm Türkiye’de kullanılabilir. Üstelik ömür boyu geçerlidir. Sertifikası olanlar, sanat akademilerinde çalışabilirler. Eğitim durumuna göre kamuda da çalışma fırsatı yakalayabilirler.
Seçtiğiniz eğitimi kredi kartı veya banka havalesi ile hemen satın alabilirsiniz.
Eğitimleri istediğiniz zaman bilgisayar üzerinden veya akıllı telefon üzerinden tamamlayabilirsiniz.
Eğitim sonunda e-devlet üzerinden sorgulanabilir gerçek bir sertifikaya sahip olun. Sertifikanız ile özgeçmişinizi güçlendirin, hedeflerinize kolaylıkla ulaşın.