Üniversite ile iş birliğimize bağlı olarak elektrik elektronik teknolojisi alanında uzaktan eğitim şeklinde düzenlediğimiz 823 saatten oluşan santral işletmeciliği kursu eğitim içeriği şu şekildedir:
Bina İçi Haberleşme Ankastre Tesisatı
Bina İçi Haberleşme Ankastre Tesisatında Bakım ve Onarım
Erişim Şebekesi ve Montajı
Transmisyon Sistemleri Bakım ve Onarımı
Analog ve Sayısal Haberleşme
İletişim Teknolojileri
Uydu Haberleşmesi
Telsiz Sistemleri
Santral işletmeciliği eğitimi;
Santral işletmeciliği sertifika programı, yeni bir meslek sahibi olmak isteyenlerin kişilerin talep gösterdiği eğitim programlarından biridir.
Üniversite Onaylı Sertifika: Santral işletmeciliği sertifikası üniversite onaylıdır. Sınavın başarılı sonuçlanmasının hemen ardından e-Devlet üzerinde sorgulama yapılabilir.
Santral işletmeciliği kursu, kursiyerlerin santral işletme yönetiminde uzmanlaşmak için ihtiyaç duyduğu teorik altyapıya sahip olmasını sağlar. En önemli kazanım ise kurs sürecinin sonunda verilen sertifikadır. İstihdamı destekleyen sertifika, santral işletmecisi/santral sorumlusu unvanı için temel oluşturur.
Vektörel Grup Uzaktan Eğitim tarafından düzenlenen santral işletmeciliği kursu herkesin katılımına açıktır. Kursiyerlerden yalnızca sertifikasyon süreçlerinin başlanması için mezuniyet belgesi talep edilir. En az ilkokul mezuniyet belgesine sahip olmak süreçlerin başlaması için yeterlidir.
Santral işletmecisi unvanıyla teknik hizmet ve iletişi hizmetlerin sağlanması için bilinmesi gereken birçok teknik detay vardır. Santral işletmeciliği kursu, bu detayların aktarıldığı mesleki ve teknik kurs programıdır. Kursun düzenlenmesindeki amaç kursiyerlerin;
Amaca ulaşılabilmesi için geniş kapsamlı müfredat hazırlanmıştır. Elektrik elektronik alanında eğitimli ve deneyimli eğitmenlerin hazırladığı müfredatta;
Müfredat, temel ilk yardım ve İSG video modülleriyle desteklenmiştir.
Santral işletmeciliği kurs programı modüllerden oluşan online eğitimdir. Dolayısıyla uzaktan eğitim sisteminin tüm avantajlarını sağlar. Online modüllerde ilişkili konuların çok kapsamlı olması sayesinde kursiyerler, dâhili ve harici iletişim tesislerinin montajı, işletmesi, bakım ve onarımlarını yapabilirler.
Santral işletmeciliği kursu sonunda verilen belge eğitim sertifikasıdır. Bu sertifikayı almak için eğitime katılmak öncelikli koşuldur. Sertifikasyon süreci diğer mesleki ve teknik beceri kazandıran eğitim programlarında olduğu gibi şu şekilde ilerler.
Sertifika; eğitimin adı (santral işletmeciliği), eğitim kurumumuzun adı, hologramı ve imzası (kurucu müdür imzası) gibi unsurlardan oluşur.
Sertifika işverenlerde olumlu izlenim bırakmayı sağlayan kurs bitirme belgesidir. Santral işletmeciliği sertifikası işe girmek için etkili olmakla birlikte tek başına yeterli olmayabilir. Sertifikası olanların çalışma alanı geniştir.
Seçtiğiniz eğitimi kredi kartı veya banka havalesi ile hemen satın alabilirsiniz.
Eğitimleri istediğiniz zaman bilgisayar üzerinden veya akıllı telefon üzerinden tamamlayabilirsiniz.
Eğitim sonunda e-devlet üzerinden sorgulanabilir gerçek bir sertifikaya sahip olun. Sertifikanız ile özgeçmişinizi güçlendirin, hedeflerinize kolaylıkla ulaşın.